Organiziraj.

Organiziraj tulum u ZYX Bowlingu!

Organizacije događanja su stresan, iscrpan i ponekad dugotrajan proces. Ne dozvoli da te to pokoleba u druženju s tebi dragim osobama u obilježavanju posebnog dana. Nama prepusti organizaciju događaja svih vrsta: od rođendana, team buildinga, turnira i sličnih evenata, a ti se posveti važnijim stvarima. Slobodno nam se javi, tu smo zbog tebe.

Ako tražite zabavan i jedinstven način za proslavu rođendana, razmislite o organizaciji zabave u ZYX Bowlingu. Ova popularna kuglana nudi razne pakete koji odgovaraju vašim potrebama i budžetu. Možete birati između opcija poput najma staze, kombinacija naše ukusne hrane ili sve to skupa u zabavnom paketu! Ljubazno osoblje ZYX Bowlinga pomoći će vam isplanirati i izvesti savršenu rođendansku zabavu za vas i vaše goste. Osim toga, sa svojom pogodnom lokacijom i velikim parkingom, ZYX Bowling je savršeno mjesto za organizaciju vaše sljedeće rođendanske proslave.

Biti u uredu ponekad može biti dosadno, a dodamo li k tome svakodnevni stres, kolege s posla povremeno mogu ići i na živce. Ova popularna kuglana nudi zabavnu i privlačnu atmosferu koja je savršena za okupljanje vašeg tima. Možete birati između raznih paketa, uključujući privatni najam staza, team building igre i aktivnosti te opcije hrane i pića. Ljubazno osoblje u ZYX Bowlingu pomoći će vam isplanirati i provesti uspješan team building događaj koji će pomoći vašem timu da se poveže i raste. Osim toga, sa svojom povoljnom lokacijom i velikim parkingom, ZYX Bowling je idealno mjesto za vaš sljedeći team building.

U ZYX Bowlingu ponosimo se time što smo savršeno mjesto za događaje svih vrsta i veličina. Bilo da planirate proslavu rođendana, team building izlet ili bilo koju drugu posebnu prigodu, naša kuglana nudi za svakoga ponešto. Naši paketi su prilagodljivi i uključuju opcije kao što su iznajmljivanje privatnih staza, team building igre i aktivnosti te opcije ukusne hrane i pića. Osim toga, naše iskusno osoblje radit će s vama na planiranju i provedbi uspješnog događaja kojeg će vaši gosti pamtiti godinama koje dolaze. Pa zašto ne bi vaš sljedeći događaj bio štrajk u ZYX Bowlingu?

Untitled design
432141
45321

Naš Sadržaj

Kuglanje

Biljar/Pikado

Arkadne Igre

Pivnica

VIP Bar

Dodatni Sadržaji

Besplatan WiFi

Smoking Zona

Glazba Uživo

Parking

Preporučeno od strane